Projektvezetés

Tervezéstől a beköltözésig

Projektvezetés szolgáltatásunk keretében vállaljuk ingatlanok és ingatlanfejlesztési beruházások megvalósításának teljes körű bonyolítását. Segítéségére vagyunk az előkészítésben és tervezésben, az építési munkálatok összehangolásában, szervezésében.

Kiszámíthatóság, biztonság, garancia

Az álmai megvalósítására leginkább alkalmas generálkivitelező-csapattal dolgozunk, akiknek munkáját szoros felügyelet alatt tartjuk. Így tesszük az Ön számára az építkezést kiszámíthatóvá és biztonságossá.

Amit garantálunk:

  • Teljes körű garancia
  • Pontos költségterv
  • Folyamatos pénzügyi és szakmai kontroll
  • Folyamatos kapcsolattartás, egyeztetés

Szeretné jobban megismerni projektvezetés szolgáltatásunkat? Vegye fel velünk a kapcsolatot, örömmel állunk rendelkezésére!

Engedélyes tervezés

Ha engedélyköteles tervre van szüksége

Az engedélyköteles tervdokumentáció tartalmát rendelet határozza meg, amely részletesen előírja, hogy milyen rajzok és műszaki leírás, műszaki számítások szükségesek a döntés meghozatalához.

A hatályos jogszabályok szerint az egyes műszaki számításokat csak a megfelelő szakirányú végzettséggel és jogosultsággal rendelkező tervező készítheti el, aki adott esetben nem azonos az építész tervezővel.

A komplett engedélyezési tervdokumentációt összeállítjuk Önnek, emellett 3D látványterveket is készítünk.

Engedélyköteles tervre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot, örömmel segítünk!

Kiviteli tervezés

Gondolkodjon előre!

A kiviteli terv minden szerkezeti, műszaki kérdésre választ nyújt.

A kiviteli tervvel elkerülhető az építkezés közbeni, sokszor kapkodó rögtönzés, ami gyakran a minőség rovására megy. Kiküszöbölhetőek azok a kivitelezési hibák, amik a kiviteli terv nélkül megvalósult épületek esetén előfordulnak.

Ha kiviteli tervet szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kivitelezés

Bízza ránk a nehezét!

Minden építőipari ágazatra kiterjedő kivitelezőcsapattal dolgozunk mérnöki irányítás mellett. Ez ad Önnek garanciát arra, hogy a tervek a legkedvezőbb áron, a legjobb minőségben, határidőre váljanak valóra. Az általunk készített költségtervre garanciát vállalunk.

Kivitelezési munkákkal kapcsolatos tájékoztatáshoz, lépjen velünk kapcsolatba!

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Kérdése van? Érdekli az egyik szolgáltatásunk? Örömmel vesszük jelentkezését!